23948sdkhjf

SKS Kraner skifter ejer

[i]Med virksning fra 1.april har Heikki Christoffersen solgt SKS Kraner til direktør Eno Hausner Andersen[/i]
Den nuværende direktør og indehaver Heikki Christoffersen har af personlige og familiemæssige årsager besluttet at trække sig ud af SKS Kraner A/S, som han med virkning fra 1. april 2004 har solgt til direktør Eno Hausner Andersen, Næstelsø.

Heikki Christoffersen vil dog fortsat være at finde i virksomheden indtil den 1. juni, hvorefter det stadigt vil være muligt for SKS Kraner at trække på Heikki Christoffersen i forbindelse med løsning af opgaver, hvor han har speciel ekspertise.
Den nye indehaver Eno Hausner Andersen kommer fra en post som direktør for Dansk Transport og Logistik, DTL - den samlende organisation for transport- og logistikerhvervet med 4.000 medlemsvirksomheder, der råder over 23.000 biler og har godt 28.000 ansatte.

For Eno Hausner Andersen, der oprindeligt er uddannet ingeniør, er det en gammel drøm om at blive selvstændig, der nu går i opfyldelse. Det er tanken at videreføre virksomheden efter samme koncept og med samme medarbejderstab som hidtil.

Der vil fortsat blive satset på levering af nye standardkrananlæg, ligesom virksomheden også fremover vil være leveringsdygtige i mere specialiserede løsninger. Herudover vil serviceafdelingen, der udfører service, lovpligtige eftersyn og reparationer på egne og andres produkter, blive videreført og fortsat stå til rådighed for vore kunder i døgnets 24 timer.

Kilde: Jern- og maskinindustrien

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078