23948sdkhjf

200 Conisio PLM-licenser til FKI Logistex Crisplant

[i]Solid Design House A/S har netop modtaget en større ordre på levering og implementering af en 200-brugers Conisio-løsning til Århusvirksomheden FKI Logistex A/S. [/i]
Ordren dækker i første omgang over en løsning til håndtering af teknisk dokumentation, revisions- og godkendelsesstyring. FKI Logistex, tidligere kendt under navnet Crisplant, har valgt at skifte et nuværende system ud med Conisio, og forventer at kunne opnå store besparelser herved.

Solid Design House, som i Danmark står bag det svenske PDM-system Conisio skal stå for konvertering af design data, implementering, konfiguration og uddannelse af brugere.

Conisio udmærker sig ved at være fuldt integreret i Microsoft’s stifinder og sikrer dermed en høj genkendelighed for den enkelte bruger. Ud over Conisio har FKI Logistex afgivet ordre på de af Solid Design House udviklede Toolworks-produkter som skal anvendes til bl.a. håndtering af styklister samt automatisk generering af PDF- og DXF-filer.

- Valget faldt på Conisio fordi systemet er let at konfigurere og implementere samtidig med at systemet giver os nye muligheder for at udnytte vores 3D CAD-system endnu bedre end vi har kunnet med vores nuværende PDM-løsning, udtaler Fabrikschef Per Nielsen, FKI Logistex.

- Vi er naturligvis glade for FKI Logistex’s ordre, der er den største PLM-ordre vi har modtaget til dato. Vi har de sidste 2 år haft meget stor succes med vores Conisio PDM-/PLM-løsning, der også har været vores hurtigst voksende forretningsområde, udtaler direktør Jess G. Frandsen fra Solid Design House A/S, og fortsætter:

- Ordren er medvirkende til at styrke vores kompetence indenfor PDM/PLM. Flere og flere virksomheder bliver opmærksomme på fordelene ved en tæt integration mellem CAD-/PDM-systemet og virksomhedens ERP-system.

Kilde: Jern- og maskinindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062