23948sdkhjf

Dansk produktion tjener penge

[i]Den jyske trailerfabrik, De forenede Trailerfabrikker, i Vejle fortsætter med fornuftig indtjening på en ren dansk produktion trods hårdt pres fra blandt andet Østeuropa.[/i]
Trods en stigende konkurrence fra lavtlønslande i Østeuropa lykkes det fortsat for De forenede Trailerfabrikker i Vejle både at holde en fornuftig indtjening og en tredjedel af trailersalget i Danmark. Med mærker Variant og Dantrailer er produkterne så godt indarbejdet på det danske marked, at mange danskere ikke lader sig lokke af de billigere østeuropæiske trailere, skriver ErhvervsBladet i dag.

Adm. Direktør Niels Jørgen Buhl, som sammen med broderen Jens Hartvig Buhl ejer virksomheden, lægger ikke skjul på, at virksomheden er under pres af de billigere trailere udefra.

- Vi skal da spare på det hele og passe på omkostningerne for at klare os i den ulige konkurrence på løn og miljøkrav i forhold til de tidligere østbloklande. Men vi håber da på med den kommende EU-udvidelse, at nogle af de nye medlemmer bliver underlagt nogle af de samme krav inden for bl.a. miljø, som vi skal overholde. siger Niels Jørgen Buhl, som i de senere år har sagt farvel til en halv snes medarbejdere og har samlet produktionen på én fabrik i Vejle, til ErhvervsBladet.

I Vejle har man outsourcet en del af produktionen til danske underleverandører, og den østjyske trailerfabrik overlever også af at udvikle og forbedre produkter løbende. Sidste år indstillede man eksporten til Tyskland og England for at koncentrere sig om hjemmemarkedet hvor man har cirka en tredjedel af det samlede salg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065