23948sdkhjf

Expedit-resultat som forventet

[i]Expedit måtte se sine profetier om faldende indtjening stå til troende i det netop offentliggjorte regnskab. Omstruktureringsomkostninger og udgiftsførsel af skatteaktiv i Norge før skylden.[/i]
Expedit, der producerer inventar og løsninger til detailhandlen, fik det ventede indtjeningsfald sidste år, der markerede tredje år i træk med faldende omsætning. Det skriver Børsen onsdag.

Ledelsen venter ifølge Børsen stigende omsætning og indtjening i år, fremgår det af regnskabet for 2003, der blev offentliggjort i tirsdag. Et nettooverskud på 7,9 mio. kr. i 2002 blev vendt til et underskud sidste år på 3,1 mio. kr., men underskuddet skyldes bl.a. udgiftsførslen af et skatteaktiv på 4,6 mio. i Norge, hvor omstruktureringsomkostninger ligeledes har belastet indtjeningen med 2,5 mio. kr.

Omsætningen faldt fra 417 mio. kr. til 374 mio. kr., hvoraf den indenlandske omsætning blev reduceret fra 245 mio. kr. i 2002 til 229 mio. kr. Det anføres ligeledes, at selskabets forventninger til effekten af en række fusioner i dagligvaresektoren ikke blev indfriet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.63