23948sdkhjf

Bonus får styr på vingeproduktion

[i]Bonus har nu fået insourcet det meste af sin vingeproduktion. Men indkøringen af den trecifrede millioninvestering i Aalborg har været hård og dyr.[/i]
Den privatejede danske vindmølleproducent Bonus Energy har efter en svær og omkostningsfyldt start fået styr på produktionen af egne vinger. Men det har kostet Bonus dyrt at gøre sig næsten uafhængig af LM Glasfiber, der hidtil har produceret vingerne for Bonus, skriver Børsen idag.

Indkøringen af den nye vingefabrik i Aalborg – en tre-cifret millioninvestering – har taget betydeligt længere tid og været noget dyrere end ventet, erkender adm. direktør Palle Nørgaard overfor Børsen uden at sætte tal på.

- Faktisk bærer vingefabrikken den væsentligste del af skylden for, at Bonus’ resultat før renter og skat faldt fra 8,6 pct. 6,1 pct. af omsætningen, siger han til Børsen . På bundlinjen betød det, at Bonus Energy tabte en lille femtedel og nåede 142 mio. kr. før skat – selv om omsætningen faktisk steg med næsten 20 pct. til små 2,5 mia. kr.

- Vi har fået rettet vingeproduktionen ind, så fabrikken nu giver overskud og i regnskabsåret 2003/04 vil bidrage positivt til det samlede resultat, siger Palle Nørgaard til Børsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078