23948sdkhjf

Stor interesse for Maritimt Partenariat

[i]147 tilmeldte virksomheder og organisationer har sprængt alle forventninger til en af de første konkrete aktiviteter i Den Skandinaviske Triangel, der er det regionale samarbejde mellem Syd Norge, Vest Sverige og Nord Danmark.[/i]


Arrangementet Maritimt Partenariat 2004, der afholdes i Grimstad, Norge den 24. og 25. marts er blevet utrolig godt modtaget af virksomhederne. Med 147 deltagende virksomheder og organisationer er der tale om mere end en fordobling af den oprindelige målsætning som var at samle 20 virksomheder fra hvert land. 56 af virksomhederne er fra Danmark heraf 46 fra Nordjylland, oplyser Nordjyllands Amt på deres hjemmeside.

På Maritimt Partenariat 2004 har hver virksomhed mulighed for at afholde op til 17 individuelle møder á 25 minutters varighed. Koordinator for partenariatet Henrik Dam, ErhvervsCenter Nordjylland forventer at der bliver afholdt mindst 1000 individuelle møder mellem maritime virksomheder i Den Skandinaviske Triangel.

Maritim Partenariat 2004 adskiller sig fra andre lignende arrangementer idet der sigtes på at bringe virksomheder på tværs af landegrænserne tættere sammen både via individuelle samarbejder men også via grupper af virksomheder med fælles interesser, der etablere netværk eller fælles aktiviteter eksempelvis eksport og salgsfremstød mod nye markeder og storkunder.

- Vi vil prøve at holde fast i virksomhederne i forskellige former for fælles aktiviteter og netværk, så der virkelig bliver knyttet en lang række tråde på tværs af vores fælles hav. De fælles aktiviteter kan være generel inspiration eller de kan være helt konkrete eksportnetværk, siger koordinator Henrik Dam.

Find flere oplysninger om partenariatet på www.nja.dk eller www.skandinaviskatrianglen.com .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078