23948sdkhjf

Italien bragt til Danmark

[i]Et nyt samarbejde mellem Sanistål og den italienske producent af transmissionsprodukter Chiaravalli sikrer danske kunder en hurtig og sikker adgang til alle former for transmissionsdele.[/i]
Aftalen mellem Sanistål og Chiaravalli er en eksklusiv leveringsaftale til det danske marked, der betyder, at Sanistål nu kan præsentere et komplet program for transmissionsprodukter fra en af verdens førende producenter.

Saniståls kunder får adgang til hele Chiaravallis omfattende program inden for tandremsskiver, kileremsskiver, kædehjul, modulhjul, spændbøsninger og mekaniske koblinger. Samtidig tilbyder Sanistål – som noget nyt – at klare eventuelle udboringer på sit værksted i Århus, så det bliver muligt at få en færdig enhed klar til at montere.

- Vi er meget stolte over at kunne tilbyde et komplet program inden for transmissionsprodukter og samtidig kunne garantere en sikker og hurtig levering. Chiaravalli er den perfekte samarbejdspartner, fordi firmaet leverer alle standardprodukter og samtidig udfører specialordrer efter tegninger, siger Saniståls produktchef, Jan Pedersen.

Sanistål kan nu håndtere udboringer af for eksempel kædehjul på værkstedet i Århus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078