23948sdkhjf

Kiss satser på Flextronics’ fabrik

[i]Kiss Technology har tiltro til, at det lykkes direktør for Pandrup-fabrikken Peter Hinrup at skaffe investorer, og udvider produktionen på fabrikken med 250 mio. kr.[/i]
»Vi fortsætter og udvider.« Klare ord fra en dansk direktør. Kiss Technologys adm. direktør, Peter Wilmar Christensen, tror på den store Flextronicsfabrik i Pandrup, og det er han nok tvunget til at gøre. For Kiss Technology har lagt hele deres produktion af avancerede DVD-maskiner hos fabrikken, der netop nu jagter investorer for at overleve. Men Kiss tror så meget på fabrikken, at de nu udvider samarbejdet med en forventet produktion af fladskærme til en værdi af 250 mio. kr. alene i 2005, skriver Berlingske Tidende tirsdag.

- Vi bliver i Pandrup, og jeg tror på, at det skal lykkedes at drive fabrikken videre, siger Kiss-direktøren til Berlingske Tidende.

Skulle det ikke lykkedes for fabrikken at finde investorer, så har Kiss Technology forpligtelser til at fortsætte produktionen et andet sted i verden. Men man flytter ikke bare produktionen fra den ene dag til den anden, hvilket Peter Wilmar Christensen erkender overfor Berlingske Tidende, så han har god grund til at håbe på Pandrupfabrikkens redning.
Peter Hinrup, direktør for den kriseramte Flextronicsfabrik i Pandrup, er lykkelig for opbakningen fra Kiss Technology.

- Det gør det ikke sværere at få mulige investorer i tale, siger han til Berlingske Tidende.

Peter Hinrup arbejder i øjeblikket med en redningsplan for fabrikken, der skal skaffe nye investorer, så den kan drives videre uden for Flextronics. Han har til månedens udgang til at skaffe kapital fra investorer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125