23948sdkhjf

Unimerco får superordre

[i]Unimerco får sin hidtil største enkeltordre i firmaets historie - værdien er på op imod 45 mio. kr.[/i]
Efter flere års udviklings- og salgsarbejde har Sunds-koncernen Unimerco fået første del af en kæmpe værktøjsordre til Ford i USA - diamantbestykkede værktøjer, skriver ErhvervsBladet.

Første fjerdedel af ordren skal leveres til en stor tysk maskinfabrik, som skal levere maskiner og udstyr til USA, mens den resterende del skal leveres i USA. Den samlede ordre forventes at blive ca. 40-45 mio kr.

Ordren er sikret efter en intens konkurrence med både tyske og amerikanske konkurrenter. Værktøjerne skal ifølge ErhvervsBladet produceres i Danmark, men skal vedligeholdes af Unimercos amerikanske datterselskab. Første del af Ford-ordren på ca. DKK ni mio. skal leveres i juli og august i år og vil positivt påvirke virksomhedens indtjening.

Adm. direktør Kenneth Iversen vurderer, at ordren baner vej for virksomhedens helt store gennembrud i automobilindustrien, ikke mindst fordi den nyudviklede minimalsmøringsteknologi til diamantværktøjer også udgør et miljømæssigt gennembrud i automobilproduktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109