23948sdkhjf

Krise i avisbranchen presser Schur

[i]Maskindivisionen i Schur-koncernen leverede tocifret millionunderskud og slutresultatet for koncernen faldt 18 millioner[/i]
Schur-koncernen kom ud af regnskabsåret 2002/2003 med et positivt resultat for koncernens emballageproducerende dele, mens Maskindivisionen realiserede et underskud på et tocifret millionbeløb, skriver ErhvervsBladet.

Maskindivisionen er den del af Schur, der blandt andet producerer udstyr til avishuse. Dollarkursens fald har helt stoppet de amerikanske avishuse i at investere i produkter fra for eksempel europæiske lande.

- Globalt set har investeringslysten i avishusene gennem længere tid været på et lavt niveau som følge af, at indtjeningen er under pres i avisbranchen, siger koncernchef Hans Schur til ErhvervsBladet, og fortsætter:

- Investeringsklimaet synes imidlertid i bedring, idet ordreindgangen fra de europæiske avishuse er øget de seneste måneder

For at tilpasse den underskudsramte Maskindivision til markedet er der i løbet af de seneste 12 måneder afskediget 58 medarbejdere. Koncernchef Hans Schur har midlertidig overtaget den daglige ledelse af Maskindivisionen. Schur forventer en forbedring af resultatet for indeværende år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096