Det sker: Aluminium i fødevareprocesudstyr
Alucluster og Teknologisk Institut har arrangeret et casebaseret eye-opener seminar om aluminium som materiale til fødevareprocesindustrien.
Med nutidens muligheder for overfladebearbejdning og -behandling af aluminium er det blevet aktuelt at kigge på andre alternativer til rustfrit stål. Aluminium er især interessant, da det åbner op for en række kendte fordele, eksempelvis vægt, formgivning, bearbejdning, styrke og termiske egenskaber.
Fokus på Hygiejnisk Design
Eksempelvis kan aluminium med den rette overfladebehandling, afhængigt af applikationen, åbne op for radikale forbedringer inden for blandt andet hygiejnisk design, hvor der ofte tales om risiko for dannelsen af bakterier, biofilm og den efterfølgende rengøringsproces (C.I.P.).
- Kan en sundere fødevareproduktion opnås med kombinationen af den rette type aluminium, konstruktion, overfladebehandling og rengøring?
Få svarene på seminaret, der finder sted onsdag den 27. januar 2010 kl. 12.30-16.15 på Danish Meat Research Institute (Slagteriernes Forskningsinstitut)
For program og tilmelding - klik her
Kilde: Alucluster