23948sdkhjf

Dansk udlægning af Lean Manufacturing

[i]Anvendelsen af Lean Manufacturing vinder indpas i industrien. Efterhånden må virksomhederne erkende, at ledelses- og produktionsfilosofien er særdeles effektiv til at skabe markante forbedringer på en lang stribe områder. [/i]
Det kom frem i form af en række cases på den konference, som Teknologisk Institut, konsulentfirmaet Implement samt Jern- og Maskinindustrien netop har afviklet i Århus.

Konferencen Lean Manufacturing - på dansk - med undertitlen; sund fornuft sat i system, kørte over to dage og sluttede i går onsdag og viser, at den japanske produktionsfilosofi er kommet for at blive.

En af oplægsholderne var produktionsdirektør Flemming Bjerregaard fra York Refrigeration i Århus. Novo Nordisk Engineering, Vola, Montana Møbler og Linak var også repræsenteret med oplægsholdere.

Lean-indsatsen har båret frugt. York er blevet langt mere effektiv. Da York i USA skulle outsource flere produkter, bød Yorks fabrikker i Danmark og Kina begge på opgaven. Flemming Bjerregaards hold fik opgaven.

- Synergifordelene blev meget større, end vi havde regnet med. Og det betyder, at vi tjener mere på opgaven, end jeg havde forventet, sagde Flemming Bjerregaard.

Kilde: Jern- og maskinindustrien

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096