23948sdkhjf

Flouresave kan spare op til 30% på energiomkostningerne

Det er nu muligt for virksomheder at spare op til 30% på energiomkostningerne, de steder, hvor der anvendes lysstofrør med det nye produkt Flouresave.
Nogle af de områder, hvor Flouresave kan være med til at gøre en positiv forskel både på lang og kort sigt på henholdsvis bundlinje og miljøet, er fx større butikker, butikscentre, haller, parkeringskældre mm, som anvender lysstofrør. Ved anvendelse af Flouresave kan man både reducere omkostningerne og samtidig forlænge lysstofrørernes levetid med 25%.

Flouresave er en mikroprocessor, som kan monitorere strømkredsen således at når strømstyrken er stabil, justeres strømmen automatisk til et energibesparende niveau. Det vil fx sige, at hvis spændingen bliver reduceret med 15%, giver det et 15% fald i strømstyrke og et efterfølgende fald i krav til energi med 30%.

Flouresave monitorerer til stadighed ændringer i ydelsen af strøm og netspænding. Når der tændes flere lysrør i kredsløbet, så skifter Flouresave om til fuld netspænding igen for at tænde disse, for derefter at vende tilbage til det energibesparende nivaeu, når strømmen er stabiliseret.

Uafhængige tests har bekræftet, at besparelser mellem 25%-35%, afhængig af antallet af rør og armaturernes, kondensatorernes og rørernes alder. Reduktion i lysstyrke, når Flouresave anvendes mærkes ikke og derudover afgives mindre varme.

Flouresave findes i 3 størrelser; 12A, 20A og 32A og kan let monteres i det eksisterende kredsløb mellem målertavle og rør. En enhed kan kontrollere op til 190 rør. Prislejet er 5-10.000 kr afhængig af kapaciteten.

Flouresave er designet og udviklet i Australien og produceres i Kina og forhandles i Norden af Dansk Moment Teknik i Kvistgård Tlf.: 49138011 Kontaktperson : Jan Eriksen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064