23948sdkhjf

Eurocoms tyske ejere ønsker at sælger ud af sin aktiepost

Storaktionæren i Aalborg-firmaet Eurocom Industries (ECI), tyske EuroMarine Electronics, er tæt på at sælge sin aktiepost på 88,6 procent af aktierne til en ukendt køber, fremgår det af Dagbladet Børsen.
EuroMarine har tidligere forgæves søgt at købe de resterende aktionærer ud og afnotere selskabet. Ifølge ECI har man netop afsluttet en økonomisk gennemgang af selskabet, hvorefter køberen har afgivet et bud, som ligger under markedsprisen for de noterede ECI-aktier, kan man læse i Dagbladet Børsen.

Virksomheden Thrane & Thrane, der fremstiller udstyr til satellitkommunikation, køber nu 88,6 procent af konkurrenten EuroCom Industries, Aalborg, skriver Jyllands-Posten. Prisen for den dominerende aktiepost er 104 mio. kr., og også de øvrige aktier i selskabet vil blive søgt opkøbt. Sælger af den store aktiepost er tyske EMG EuroMarine Electronics.

Med købet styrker Thrane & Thrane positionen som en af verdens førende leverandører af udstyr til maritim kommunikation, kan man læse af netudgaven af Jyllands-Posten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08