23948sdkhjf

Ejerledere kan tænke langsigtet

Et enkelt mindre godt regnskabsår betyder ikke noget for Treco A/S, der venter høj vækst de kommende år
<i>Et enkelt mindre godt regnskabsår betyder ikke noget for Treco A/S, der venter høj vækst de kommende år</i>

Bruttofortjenesten falder. Resultatet falder. Der er færre medarbejdere. Har vækstvirksomheden Treco A/S i Aalestrup, som netop er udnævnt til Entrepreneur of the Year i Nordjylland, virkelig tabt pusten?

- Overhovedet ikke, siger direktør Allan Prang til ErhvervsBladet. Forrige regnskabsår var ekstremt godt, og så hører det med til historien, at effektueringen af en stor ordre trak ud. Hvis kontrakten, som forventet, var kommet på plads for et år siden, ville vi have matchet resultatet fra forrige regnskabsår. Nu kommer ordren i stedet med i det indeværende regnskabsår, siger Allan Prang, der mener, det er relativt uinteressant at sammenligne to regnskabsår.

Inventar til postvæsener som denne skranke er væsentlige produkter for Treco.- Vi er en ejerledet virksomhed, der ikke skal tage hensyn til en striks bestyrelse eller aktionærer, som konstant kan stille realistiske eller urealistiske kortsigtede krav til os. Vi har den ejerledede virksomheds frihed til at tænke langsigtet, og vi handler derefter. Derfor tør jeg også godt love vækstrater i fremtiden, der siger "spar to" til alt, vi tidligere har præsteret, siger direktøren til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078