23948sdkhjf

Initiativpris til Hannells Industrier

Herning-virksomheden fordoblede kapaciteten, ansatte flere medarbejdere og øgetde indtjeningen
<i>Herning-virksomheden fordoblede kapaciteten, ansatte flere medarbejdere og øgede indtjeningen</i>

Hannells Industrier A/S har modtaget DI Midt Vests Initiativpris 2003. Virksomheden får prisen, fordi den i 2000 ændrede strategi og investerede i en ny produktionsmaskine og lancerede produkter i eget design.

Denne strategi betød, at virksomheden kunne fordoble produktionskapaciteten. Det har medført en øget indtjening og ansættelse af flere medarbejdere.

Hannells Industrier er desuden primus motor i et lokalt integrationsprojekt. Virksomheden har lavet et uddannelsesprogram for medarbejdere med anden etnisk baggrund. Programmet afprøves i dag i Herning Kommune. Virksomheden blev involveret i projektet i forbindelse med egne erfaringer om integration.

- Det er positivt, at en virksomhed har overskud til at engagere sig socialt i lokalsamfundet. Hannells Industrier er en forbillede for mange andre mindre virksomheder. Det vil vi gerne belønne, siger adm. direktør, Jens-Ole Aagaard Jensen, formand for DI Midt Vest.

- Det er glædeligt, at vores indsats er blevet bemærket. Vi har de seneste fem år investeret mere end 40 millioner kroner. Det er lykkedes for os at vende en negativ udvikling til en positiv udvikling. Jeg ser fortsat, at vores virksomhed har potentiale for vækst, siger adm. direktør Knud Erik Engedal, Hannells Industrier.

Hannells Industrier A/S har omkring 50 ansatte og er datterselskab af den svenske virksomhed AB Hannells Industrier, der beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Virksomheden producerer stål- og plasttromler og plastdunke.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063