23948sdkhjf

Pris for kassesucces

Kølecontainer-fabrikken Bernard Krone i Hvam har fået Fagbladets og SiD's pris Årets Arbejdsplads 2003
En holdindsats, der har vendt en skrantede virksomhed til en kassesucces, lød begrundelsen fra forbundsformand Poul Erik Skov Christensen, da han overrakte Fagbladets og SiD's pris Årets Arbejdsplads 2003 til kølecontainer-fabrikken Bernard Krone i Hvam ved Kjellerup.

- Virksomheden er en lille dansk erhvervssucces. Fra at være truet af lukning fandt virksomheden sammen med en tysk koncern, der så det store potentiale i fabrikken. På ganske få år har Bernard Krone udviklet sig til en spændende dansk erhvervssucces, sagde Poul Erik Skov Christensen, der er formand for prisens dommerpanel.

I alt 150 virksomheder har deltaget i konkurrencen om Årets Arbejdsplads efter indstilling fra Fagbladets læsere. Maskinfabrikken Nilpeter i Slagelse, der producerer grafiske etiket-trykmaskiner blev nr. 2, mens sæbeproducenter Blumøller i Odense blev nr. 3.

Containerfabrikken i Hvam beskæftiger næsten 200 medarbejdere. I alt er der 1.800 ansatte i den tyske koncern.

Svend Riskær - direktør i IFU, Industrialiseringsfonden for Udviklingslande og medlem af dommerpanelet - lagde vægt på, at Bernard krone er et godt eksempel på, at globaliseringen også er til gavn for danske job.

- Her så en tysk investor muligheden i nogle dygtige medarbejdere, et unikt produkt og mulighederne i at udvikle teknologien, sagde han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084