23948sdkhjf

Trecifret millionordre til Treco

Aalestrup-virksomhed har fået sin hidtil største ordre, og flere kan være på vej
En femårig kontrakt med det canadiske postvæsen, Canada Post Corporation, giver stålvirksomheden Treco A/S i Aalestrup sin hidtil største eksportordre med en samlet værdi på et trecifret millionbeløb. I første omgang skal der leveres 150 postsorteringsreoler til april næste år, og derefter har canadierne option på yderligere 5850 reoler, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Det er sorteringsreloler som dennne, der skal leveres fra Treco til det canadiske postvæsenTreco har tidligere udført et lignende projekt for Post Danmark, og med liberalisering af postvæsener verden over ligger der et stort marked og venter. Eksempelvis har Treco i øjeblikket en testmodel stående hos postvæsnet i Schweiz, og der er en dialog med de italienske postfolk. Desuden står IS Postal på spring til at sende sit sorteringssystem i udbud.

For Treco betyder den canadiske kæmpeordre også flere job, når man er ude over de første 150 reoler. Der skønnes at blive tale om 15-20 nye arbejdspladser ved produktionen i Aalestrup samt 15-20 mand til montagearbejdet i Canada. I dag har Aalestrup-firmaet 65 ansatte, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08