23948sdkhjf

Cimbria og Videbæk fusionerer

Fælles projekterings- og produktionsvirksomhed for transportsystemer til havne og lagre
Cimbria Videbæk A/S hedder sammenlægningen af Cimbrias projektafdeling i Herning og Videbæk Maskinfabrik, som er enedes om at skabe én ingeniør- og produktionsvirksomhed med speciale i at skræddersy anlæg til transport og håndtering af bulkvarer.

Virksomheden skal udvikles til én enhed, der primært skal spille en central rolle på markederne i Danmark, Sverige og Norge inden for større havnetransportanlæg samt tage del i moderniseringen af de tidligere østlandes håndtering af både korn- og gødningsproduktion samt anden bulkvarer, som kræver transport- og lagersystemer, fremhæver direktør Steen R. Madsen.

Administrerende direktør Steen R. Madsen, Cimbria Videbæk A/SKerneydelserne i selskabet vil være salg og projektering af komplette anlæg, med udgangspunkt i virksomhedens opbyggede erfaring med eksempelvis båndtransportører, snegle, elevatorer og opsækningslinjer.

Som en samlet enhed ser salgs- og eksportchef Svend Christensen gode muligheder for at man kan tilbyde komplette totalløsninger for både havne- og landbaserede terminaler.

Kravene i havnene stiger hele tiden, fordi skibene kun må ligge stille i kort tid. Og netop, når det drejer sig om kapaciteten, håber virksomheden at få lov at give et bud, for det netop løsninger med stor kapacitet, der skal være specialet, fremhæver Svend Christensen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141