23948sdkhjf

Danfoss udvider i Kina

Koncernen overtager aktiemajoriteten i fjernvarmeselskab som led i strategi om at blive et ledende fjernvarmeselskab globalt
Danfoss Koncernen har forøget sin andel af det kinesiske fjernvarmeselskab ANSHAN Controls Company Ltd. til 75 procent. Danfoss’ joint venture partner ANSHAN Automation Controls Instrument (Group) Share Co., Ltd. bibeholder de resterende aktier. Danfoss indgik i joint venturet ANSHAN Controls Company Ltd. i 2000. Selskabet beskæftiger i dag omkring 50 medarbejdere.

Danfoss har i mange år investeret i at opbygge en betydelig position på det kinesiske fjernvarmemarked. Markedet er et af de hurtigst voksende globalt set, og væksten forventes at vokse yderligere i de kommende år. Derfor har Danfoss ønsket at blive majoritetsaktionær i ANSHAN Controls Company, med henblik på at etablere en stærk kinesisk produktion, der skal servicere det kinesiske og de øvrige asiatiske markeder.

Danfoss Koncernens kinesiske hovedkvarter i Tianjin- Vi har været aktive i den kinesiske fjernvarmeindustri i mange år. Men det ser ud som om, det er det rette tidspunkt for os at styrke vores tilstedeværelse i Kina via en forøget andel af ANSHAN Controls Company Ltd. Dette vil understøtte vores strategi om at blive et ledende, globalt fjernvarmeselskab, siger Nis Storgaard, direktør for Heating Segmentet.

Med overtagelsen af aktiemajoriteten i Anshan Controls Company Ltd. etablerer Danfoss et kompetencecenter i Asien-Pacific området for District Heating.

- Vi mener, at vi bedre kan udvikle vores forretning på det kinesiske marked ved at have en produktion i Kina, der understøtter kunderne lokalt med produkter og serviceydelser og specifikt er udviklet til at imødekomme behovene i regionen. Medarbejderne hos ANSHAN Controls Company Ltd. har en omfattende viden om applikationer, produkterne og produktionen, hvilket gør dem til en fremragende partner for Danfoss, siger Nis Storgaard.

Danfoss Koncernen har i løbet af de seneste måneder overtaget to selskaber inden for fjernvarmeområdet, LPM Group i Finland og Redan A/S i Danmark. Dette har medvirket til at styrke koncernens position på det europæiske fjernvarmemarked.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109