23948sdkhjf

Ny generation af robot-udstyr

Revolutionerende teknologi på vej, siger Salvagnini og LVD Compay om nyt fælles produkt
Salvagnini b.v. og LVD Company n.v. har besluttet at indlede et samarbejde om at udvikle næste generation af robotiserede kantpresseceller.

Virksomhederne, der er ledende producenter af udstyr og systemer for pladebearbejdning, vil i fremtiden udnytte hinandens udviklingsressourcer og teknologi for at udvikle en avanceret og robotiseret bukkecelle, som automatisk programmeres fra en 3D CAD-model. Kantpressecellen vil udføre vinkelkontrol under bearbejdnings-processen samt tilbyde automatiseret materialehåndtering, hvilket kommer til at revolutionere robotiserede bukkesystemer.

Den eksisterende Roboformer fra Salvagnini bliver basis for den nye generation af robotiserede kantpresseceller.Kantpressecellen vil blive baseret på Salvagnini’s Roboformer, den første robotiserede kantpressecelle integreret med ét software- og styresystem.

Robot-understøttet materialehåndtering for bukkeoperationer henvender sig til dagens markedsbehov med øgede arbejdsomkostninger, behov for ubemandet andet- og tredje skift, små seriestørrelser og øgede sikkerhedskrav for operatørerne..

Den første celle, der er udviklet i samarbejde mellem Salvagnini og LVD, bliver klar i december og skal installeres hos en bruger i januar 2004. Den robotiserede kantpresse celle bliver tilbudt til hele verdensmarkedet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.703