23948sdkhjf

Ny direktør i Danfoss

Troels H. Petersen, 38 år, er udnævnt til leder af koncernens fjernvarme-aktiviteter
Med virkning fra 1. december 2003 er Troels H. Petersen udnævnt til direktør for Danfoss-divisionen District Heating Controls, der omfatter koncernens aktiviteter på fjernvarme-området.

District Heating Controls blev udvidet for nylig, da Danfoss købte to fjernvarme virksomheder, LPM Group i Finland og Redan A/S i Danmark. Med købet af virksomhederne, der kommer til at høre under District Heating Controls, har Danfoss styrket sin position på det europæiske, russiske og kinesiske marked for fjernvarmeprodukter.

Troels H. Petersen, ny direktør for Danfoss’s fjernvarme-divisionTroels H. Petersen er 38 år og uddannet cand. merc. fra Odense Universitet i 1990. Han kom til Danfoss i 1989 og arbejdede i flere år hos den tidligere Mobilhydraulik Division samt knap tre år hos Danfoss i Australien. Han kom til den daværende Building Controls Division i 1998 og har siden da arbejdet med forretningsudvikling, herunder etableringen af HVAC-forretningen.

I april 2002 blev han udnævnt til underdirektør med ansvar for fjernvarme og HVAC samt District Heating Controls produktions-faciliteter, et ansvar, som han fremover varetager som direktør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078