23948sdkhjf

Hjælp til SMV-ledere

Nyt IT-værktøj kan hjælpe ledere i det udfordrende arbejde med at udvikle og forbedre virksomheden.
Håndværksrådet har lanceret www.nordvu.org , hvor ledere kan finde inspiration og værktøjer til udviklingsarbejdet i en moderne mindre virksomhed. Værktøjerne er udviklet med afsæt i erfaringerne fra succesfulde små og mellemstore virksomheder (SMV) i Norden. Værktøjerne er specielt rettet mod SMV’er og gjort meget anvendelsesorienterede og let tilgængelige.

www.nordvu.org præsenteres officielt på en konference fredag den 21. november med overskriften "Nye veje til succesfuld ledelse". På konferencen vil flere af de deltagende virksomheder fortælle om deres erfaringer med succesfuld ledelse

Den nye hjemmeside, der tilbyder hjælp til ledelse af små og mellemstore virksomheder.Direktør Kim Bang fra virksomheden MegaFlex:

- Vi har et stort problem med personalegennemstrømning, da vi svinger fra 50 til 120 medarbejdere. Gennem arbejdet med værktøjerne har vi fået lavet en ny personalepolitik og styr på personalesamtalerne".

Direktør Carsten Kastrup fra Kastrup Vindues design:

- Vi har arbejdet meget med en stærk virksomhedskultur. I takt med, at virksomheden er vokset er det blevet mere krævende at fastholde den. Vi fandt frem til, at det var vigtigt at rekruttere de rigtige medarbejdere, derfor har vi hentet inspiration fra værktøjerne. I dag sikrer vi, at de nye medarbejdere forstår den særlige virksomhedsånd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063