23948sdkhjf

Thürmer retur til Thürmer A/S

Den oprindelige ejerfamilie tager over igen og satser gennem organisk vækst og opkøb af virksomheder på at blive totalleverandør af værktøjer til boring, gevindskæring og fræsning.
Det kendte og over 100 år gamle værktøjsfirma Thürmer i Hvidovre er efter en årrække med andre ejere igen overtaget af familien Thürmer. Købere er Thürmer Holding A/S via datterselskabet Thürmer Industri A/S. Ny administrerende direktør i Thürmer A/S er Bjørn Rosenvinge-Thürmer med dennes søn Eric Rosenvinge-Thürmer som salgsdirektør og ansvarlig for salget i Danmark og i udlandet.

- Vort mål med endnu en gang at købe Thürmer er at udvikle firmaet til i løbet af kort tid at blive totalleverandør af værktøjer til boring, gevindskæring og fræsning i metal, træ og mur. Vi satser på at udvikle firmaet både gennem organisk vækst – det vil sige udvikling af den nuværende organisation - og gennem opkøb af virksomheder, der kan supplere vor egen produktion, og som passer ind i vor vækststrategi, fortæller Bjørn Rosenvinge-Thürmer.

Hovedparten af produktionen af skærende værktøjer flyttede i 1999 til Sydkina. Det er således i dag kun cirka 20 procent af produktionen, der sker i Danmark. Flytningen omfattede både produktionsudstyr og knowhow.

Thürmer producerer og markedsfører i dag et fuldt program af værktøjer til gevindskæring i metal, et fuldt program af HSS- og HM-bor til metal, bor til mur og beton, fladbor, sneglebor og dyvelbor til træ samt hulsave til metal og træ. Endvidere vil man i den kommende tid få et fuldt program af tandhjulsfræsere og hårdmetalfræsere samt rømmenåle til metal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093