23948sdkhjf

Bosal-Sekura i stor vækst i kraft af nye kunder

Når rygter om god kvalitet og levering til tiden breder sig i markedet, begynder ordrene næsten at komme af sig selv.
Nogenlunde sådan forklarer administrerende direktør Carsten Fruergaard baggrunden for, at Bosal Sekura Industries har fået tre nye kunder, der i de kommende 12-18 måneder skal have 1000 kabiner produceret, skriver ErhvervsBladet idag.

Randers-virksomheden producerer årligt cirka 3.000 førerkabiner til traktorer, skovmaskiner og mobilkraner. Carsten Fruergaard vil kun fortælle om to af de nye kunder. Den ene er den tyske gaffeltruck- og stablerproducent Jungheinrich i Hamborg, som Bosal er begyndt at levere kabiner til. Den anden er Atlas Weyhausen i Bremen, der producerer gummigeder (frontlæssere). Den tredie nye kunde ønsker ingen omtale, inden produktet introduceres i løbet af efteråret, fremgår det af ErhvervsBladets oplysninger.

- Vi har trimmet virksomheden til at være fleksibel og hurtigt reagerende. Vi udviklede, konstruerede og producerede de første prototyper til Atlas Weyhausen på under seks måneder. Det var de meget tilfredse med, forklarer Carsten Fruergaard til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25