23948sdkhjf

Danske Texas matcher udenlandske giganter

[i] Den 100 procent danskejede producent af havemaskiner, Texas, matcher sine udenlandske gigantkonkurrenter.[/i]
Det går fint fremad for Texas Andreas Petersen A/S, der fremstiller forskellige former for maskiner, der gør livet lettere for haveejere. Ikke blot danske haveejere, men også udlandet har øje på de fynske maskiner. 60 pct. af produktionen fra Odenses sydlige udkant går til eksport, skriver Erhvervsbladet.

Udvikling af nye produkter og en stærk satsning på miljøbevidsthed er medvirkende årsag til en stigning i omsætning, overskud og antallet af ansatte i regnskabsåret 2002/03.

Texas havemaskiner har et godt tag i markedet med maskiner, der blandt andet kan gøre det lettere at få haven gravet igennem.Således er alle kunststofdele på maskinerne fremstillet 100 pct. af genbrugsmaterialer, ligesom lakeringen er epoxyfri og består af 100 pct. nedbrydelige malerprodukter. Firmaet er løbende i kontakt med sine kunder gennem en kundeklub, der tilbyder gode råd, mulighed for at teste produkter for Texas og løbende information om nye produkter. Selve produktudviklingen foregår ifølge firmaet egen hjemmeside i tæt kontakt med kunderne. En dialog, der også lægges stor vægt på i den generelle markedsføring.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234