23948sdkhjf

Danfoss nabo til Grundfos i Rusland

Et 114.000 kvadratmeter stort areal i udkanten af Moskva skal rumme en kommende 12.000 kvadratmeter stor fabrik, der i øvrigt bliver nabo til Grundfos' eksisterende fabrik.
Den kommende russiske fabrik ventes færdiggjort i efteråret 2005. Første spadestik tages i midten af juni måned, ligesom Danfoss samtidig tager første spadestik til en større udbygning af den kinesiske fabrik i Tainjin, der tilføjes en bygning på 16.500 kvadratmeter.

I Kina vil koncernen herefter råde over i alt 24.000 kvadratmeter under tag. Udbygningen her ventes færdig om et års tid. Selve byggeriet er blevet udskudt et år, på grund af epidemien med lungesygdommen Sars. Denne er nu under kontrol samtidig med at behovet for udvidelsen er vokset markant, meddeler Danfoss-koncernchef Jørgen Mads Clausen.

De første spadestik vil også ske i Kina før Rusland, idet koncernbestyrelse og direktion flyver fra Beijing til Moskva, efter at have taget første spadestik i Tianjin, der er placeret lidt uden for den kinesiske hovedstad. På hjemvejen gælder det første spadestik i Moskvaudkanten, der i øvrigt bliver en tro kopi af den første fabrik i Kina.

Kilde: Jern- og Maskinindustrien

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.891