23948sdkhjf

Alu Hightech byder ”Velkommen til en lettere løsning…”

Der er som bekendt mange veje der fører til Rom, og hvorfor ikke vælge den letteste? Alu Hightech er måske den leverandør på aluminiumsdele som du har brug for. Må vi tilbyde dig en lettere løsning?
I 1992 etablerede jeg virksomheden, som i dag er et højteknologisk firma med ekspertise inden for bearbejdning af aluminium. Virksomheden er vokset hurtigt og vi er i dag 35 medarbejdere, der arbejder i 2-holdsskift.

Alu Hightech er kendetegnet ved en flad organisation med velfungerende og selvstyrende grupper med et højt uddannelsesniveau. I kraft af den flade organisation er der meget kort fra ord til handling, og det er en stor styrke for virksomheden.

Kvalitet og miljø er en integreret del af hverdagen, og i 2002 blev vi ISO-9001 og ISO-14001 certificeret.

Vor fremtidsvision er at være en af de ledende uafhængige totalleverandører af bearbejdet aluminium i Danmark og i Nordtyskland. Derfor er vores organisation blevet styrket, således at vi kan møde fremtidens krav og forventninger.
Gennem erfaringer fra forskelligartede brancer som eks. byggeri, møbel-, elektronik- og automobilbrancen, har vi erhvervet os en viden, som giver os mulighed for, at tilbyde dig den ekspertise og den service, som er medvirkende til at holde dine omkostninger nede på et minimum.

Et kig ind i Alu Hightech's højteknologiske maskinpark.Vi rådgiver, indkøber, bearbejder, monterer, emballerer og lagerfører dine varer, for at forsende dem til din(e) kunde(r), når du ønsker det.

Med andre ord : Vi sparer dig for unødige omkostninger, ved at tilbyde dig ”en lettere løsning”.

For yderligere information se www.aluhightech.dk eller kontakt os på 7372 5000 eller mail@aluhightech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079