23948sdkhjf

Østjysk industri-ikon får nye ejere

Direktørpar overtager Dan Dryer

Grundlægger Niels Saaby Jørgensen, der blev inspireret til de ikoniske håndtørrere fra Dan Dryer på en rejse til Tyskland, giver nu sit livsværk videre.

De nye ejere er Susanne og Vagn Eden, der er henholdsvis tidligere administrerende direktør og product manager i virksomheden. Det oplyser Dan Dryer på sin hjemmeside.

Da Susanne Eden startede i Dan Dryer for 24 år siden, var det som bogholder i en virksomhed, der talte fire-fem medarbejdere.

- Siden er vi vokset i et kontinuerligt tempo, og kontinuitet kendetegner også Dan Dryer i dag, siger Susanne Eden, der udover ansvaret for bogholderi også overtog indkøb. Derimod sagde hun nej tak til at sælge – til at starte med.

- Ja, hun havde jo lidt nykker og ville ikke tage sig af salget, siger Niels Saaby Jørgensen med et smil.

De to nye direktører, der også privat danner par, er enige om, hvordan de vil drive Dan Dryer videre. Kvalitet er kodeordet og har været det, siden Niels Saaby Jørgensen blev inspireret til at sælge en amerikansk håndtørrer på det danske marked. Da amerikanerne ikke ville høre tale om, at produktet skulle tilpasses nye EU-standarder, udviklede Niels Saaby Jørgensen selv håndtørreren, der i starten kun fandtes i to varianter – med og uden trykknap.

Siden har virksomheden udviklet Stainless Design-produkter, Dan Dryer Railway til togindustrien og produktlinjen Björk, der har opnået tre designpriser.

- Vi har ingen planer om at revolutionere virksomheden. Tilbage i 2013-2014 udarbejdede og indførte vi en ny strategi. Det er den, vi nu arbejder videre ud fra. Som nu vil vi i fremtiden have fokus på kvalitet, kontinuitet, design og det at komme ind allerede i projekteringsfasen, både når der skal renoveres og bygges nyt, siger Susanne Eden, der gør det klart, at Dan Dryer bliver liggende i Randers, hvor direktørparret også har bopæl.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089