23948sdkhjf

AVN Teknik på FoodTech: Imponerende niveau

Det høje faglige niveau hos gæsterne på messen i Herning imponerer hos udstillerne fra AVN Teknik.

AVN Teknik melder om en god fra start på dette års FoodTech messe, som løber til og med i morgen torsdag den 15. november.

AVN Teknik udstiller på FoodTech messen sammen med over 300 andre udstillere i MCH i Herning. 

Flemming Blauert, som er teknisk produktchef i forretningsområdet Automation, er imponeret over det høje faglige niveau hos de besøgende på messen.

- Det er derfor, at vi bliver ved med at udstille år efter år på FoodTech messen. Der er mange maskinbyggere til fødevareindustrien, og når hele fødevarebranchen er samlet, så bliver vi nødt til at være repræsenteret for at få målgruppen i tale, og hvilket mere oplagt sted end på FoodTech messen, siger han.

Det har siden åbningen summet med liv i alle kroge af hallerne, og der har været stor besøgsaktivitet på vores stand, lyder det fra AVN Teknik.

På standen er der blevet spurgt flittigt ind til de mange muligheder og fordele ved at anvende f.eks. elektriske aktuatorer i fødevareindustrien frem for pneumatik og hydraulik systemer. Elektriske aktuatorer kan f.eks. eliminere muligheden for kontaminering af fødevareproduktionen, grundet udslip af hydraulikolie eller kondensvand samt bakterieholdig luft, og derfor er elektriske aktuatorer en perfekt løsning til fødevareindustrien.

MaxJac aktuatoren er ifølge Flemming Blauert det produkt, som har fået mest opmærksomhed. Det skyldes bl.a. at MaxJac aktuatoren er modstandsdygtig over for kontakt med salt, olie, syre og andre aggressive væsker.

MaxJac aktuatoren har desuden en tæthedsgrad på IP69K, så man undgår investering i ekstra beskyttelse af aktuatoren og vedligeholdelse. Tæthedsgraden på IP69K gør det muligt at rengøre aktuatoren med varmtvands-højtryksspuling med vand på op til 80° ved 100 bar, hvilket er ideelt i fødevareproduktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078