23948sdkhjf

Fremgang via netværksdannelse

For at opnå fremgang skal den danske jern og maskinindustri gå sammen om at løse større opgaver i eksempelvis Norge.
Danske virksomheder kan komme ud af dødvandet og få del i det norske opsving i jern og maskinindustrien ved at gå sammen om større specialiserede opgaver, skriver Industriens Dagblad.

- De danske virksomheder har gode muligheder for at opnå kontrakter i Norge, hvis de samarbejder om at løse større og hele opgaver, mener lederen af handelsafdelingen ved den danske ambassade i Norge, Claus Hermansen, ifølge Industriens Dagblad.

- Det kraftige udskildningsløb blandt danske metalvirksomheder gør, at de virksomheder som ikke kan rationalisere deres produktion mere end de i forvejen har gjort, enten må dreje nøglen om eller lade sig opkøbe. Men der er det, at de så kan vælge af danne netværk med virksomheder med en fælles snitflade, der gør, at netværket sammen kan tage større ordrer ind, siger Claus Hermansen til Industriens Dagblad.

Ambassadens handelsafdeling arbejder i øjeblikket sammen med Danmarks Eksportråd henimod at præsentere en række danske metalvirksomheder for den norske industri på en messe i september.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094