23948sdkhjf

Silvatec stadig påvirket af finanskrisen

Den nordjyske producent af skovningsmaskiner fik nyt underskud i 2010. Ordreindgangen var dog stigende, og alt tyder på et bedre resultat i 2011.
Silvatec’s samlede omsætning endte i 2010 på 83,6 mio. kr., og dermed var der tale om en tilbagegang på 2,8 mio. kr. sammenlignet med 2009. I samme periode blev resultatet før skat forringet med 4,8 mio. kr. og endte i 2010 med et underskud på 21,6 mio. kr.

- Omsætningen i 2010 var på niveau med 2009 og under stadig påvirkning af den internationale finanskrises opbremsende effekt på byggeriet og produktionen generelt samt ikke mindst finanssektorens generelle tilbageholdenhed med at yde finansiering til mindre virksomheder, skriver Silvatec i sit årsregnskab.

Stigende ordreindgang
På den positive side kunne Farsø-virksomheden konstatere, at ordreindgangen steg mod slutningen af 2010 – et faktum der dog først får omsætningsmæssig effekt fra 2011.

I de to første kvartaler af 2011 har der ligeledes været en stabil ordreindgang og ordrebeholdning, og virksomhedens ledelse forventer derfor, at både omsætning og resultat vil blive forbedret.

- Der vil i 2011 være fortsat fokus på toplinjevækst via udbygning af især det europæiske markedsområde og forhandlernet. I den forbindelse er der primo 2011 planlagt en ny organisationsstruktur med hovedvægt på samling af alle salgs- og serviceaktiviteter i en afdeling/funktion med sigte på en bred og helhedsorienteret kunde- og forhandlerfokus. Sammen med det udbyggede produktprogram vil der i 2011 og fremefter således være basis for øget salg af Silvatec skovmaskiner og aggregater, skriver Silvatec.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156