23948sdkhjf

Nedtælling til SPS-messen er i gang

Lenze sætter fokus på digital engineering på dette års SPS-messe i Nürnberg

Årets SPS-messe finder sted fra 26.-28. november, og digitalisering og digitaliserede løsninger på programmet på messen i Nürnberg, som er samlingspunkt for industriel styring og bevægelse.

Også Lenze fokuserer på dette års SPS-messe på nye muligheder i engineering og konstruktion i forbindelse med den digitale transformation i maskinbygning.

Den digitale transformation betyder, at tilgængelige data kan forbindes endnu tættere - allerede i udviklingen af nye maskiner og anlæg. Lenze har fokus på disse data, og på hvordan de integreres og anvendes bedst muligt.

Da konstruktionstegninger på papir blev til elektroniske værktøjer, var det en vigtig milepæl mod digitaliseringen. Den digitale transformation går nu videre. Data fra sensorer og drev bruges i moduludvikling og videre til konstruktion af maskiner og anlæg - og senere under drift både til vedligeholdelse, services og retrofitting. Det lovende koncept for dette livslange dataflow kaldes Asset Administration Shell (AAS). AAS er allerede en kernebestanddel af Industri 4.0.

Planlægning på web
Et af Lenzes centrale værktøjer til digital engineering er Easy System Designer. Lenze skriver, at dette innovative, webbaserede planlægningsværktøj snart vil understøtte brugeren i den komplette planlægning af maskinløsninger, bestående af automation, drevkomponenter og software. Baseret på omfattende, integreret automations-knowhow checker dette værktøj, om den udarbejdede systemløsning lader sig gøre og dokumenterer alt nødvendigt til de implicerede i engineeringsprocessen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078