- Der er to grundlæggende styrker ved vores teknologi. Det ene er, at vi ikke bruger ret meget energi. Den er anden er, at vi kan få en ventil til at holde lukket, når den skal holde lukket. Det kan en normal procesventil ikke, fordi der kommer trykstød gennem system, hvilket betyder, at ventilerne åbner utilsigtet.
Sådan præsenterer Peter Esperse...
Ventiludvikling startede for 13 år siden
Hydracts ventil har været længe undervejs - læs historien om, hvordan det hele begyndte tilbage i 2006
- Det er det ikke så dårligt at have et referenceprodukt hos Carlsberg i Fredericia. Det er et af de mest komplicerede bryggeri i verden, siger Peter Espersen, direktør og ejer, Hydract. Foto: Hydract
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement