23948sdkhjf

Moderne fabrik åbner nye døre

Forespørgslerne er flere og kommer fra uventede kanter hos Maskinfabrikken Fuglsang

Maskinfabrikken Fuglsang kan allerede mærke betydningen af sin nye fabrik, der ligger på Østhavnen i Aalborg og tæt på Limfjorden.

- Vi er begyndt at få forespørgsler fra steder længere væk fra - blandt andet Tyskland. Og her spiller nærhed til vandvejene ind, siger produktionschef Christian Vinther Jørgensen, Maskinfabrikken Fuglsang.

- Vi havde en klar opfattelse af, at nu skulle vi ud og finde nye kunder til den større kapacitet. Men kunderne kommer altså til os. Der er så mange muligheder lige nu, og vi får mange forespørgsler, uddyber administrerende direktør Lars Christiansen.

Offshore-vækst
Maskinfabrikken har fem forretningsben: maskinafdelingen, skæreriet, plade og konstruktion, offshore og montage. Målet er at vækste på alle fem forretningsområder, som for tiden mærker stor efterspørgsel.

- Der sker meget lige nu, og det kommer der også til i de næste mange år. Vores mål er at vækste, fordi en fabrik, som denne, giver os mange flere muligheder, siger Christian Vinther Jørgensen.

- Vi håber også, at vi med de nye moderne faciliteter kan tiltrække nye og fagligt dygtige medarbejdere.

Den 8500 kvm. store, nye fabrik ligger midt i det aalborgensiske epicenter for offshorevind med kort afstand til både Bladt Industries og Siemens Gamesa.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078