23948sdkhjf

Her står hasteordre nummer et øverst

Skærme, der giver et overblik over produktionen, har givet effekt hos GPV

GPV’s fabrik i Tarm har sat store skærme op i de forskellige afdelinger, som giver det store overblik over produktionen.

Dermed kan medarbejderne hele tiden se, hvilke opgaver som er mest presserende. De kan også se, hvor langt de foregående afdelinger er med de emner, som de skal bruge.

- Den vigtigste ordre står altid øverst på listen. Så medarbejderne er ikke i tvivl om, hvad der skal laves først. De kan se på skærmen, at der er nogle af kollegerne, som mangler emner, og den situation vil de selvfølgelig nødig være i, siger produktionschef Kim Larsen.

I bukkeafdelingen kan man eksempelvis se produktionen i de to foregående afdelinger, nemlig laserskæring og stanseafdelingen.

De enkelte ordrer markeres med rødt, orange eller grønt. Rødt betyder, at afdelingen er bagud med ordren, orange betyder, at afdelingen venter på emner fra en anden afdeling, og grønt betyder, at ordren er færdiggjort.

Det tydeliggør for alle, hvor langt produktionen er nået.

- Det har haft en effekt, at det er så tydeligt, hvor langt vi er. Det betyder, at medarbejderne tager fat på de rigtige opgaver først. Samtidig giver det en ansvarlighed, fordi vores medarbejdere ikke kan lide, at en af deres opgaver står med rødt oppe på tavlen, siger Kim Larsen.

Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078