23948sdkhjf

Endnu en stor, tysk messe aflyst

De to tyske messer Wire og Tube, der holdes simultant i Düsseldorf, er blevet aflyst.

De to messer skulle have været afholdt den 7.-11. december.

Aflysningen kommer, efter den tyske regering i sidste uge indførte nye og strammere restriktioner.

- På grund af regeringens og delstatsregeringens beslutning den 28. oktober 2020 kan messer ikke afholdes indtil slutningen af november. Det betyder, at årets sidste fysiske events ikke bliver afholdt i vores messecenter i Düsseldorf, siger Wolfram Diener, president & CEO for Messe Düsseldorf.

- Vores hygiejne- og infektionsbeskyttelseskoncept, som er blevet vel modtaget af udstillerne, og et fokus på en europæisk orienteret messe gjorde, at en succesfuld afholdelse med det højest mulige beskyttelsesniveau syntes realistisk for alle involverede indtil for nylig. På grund af den stigende kritiske pandemi-situation i Tyskland og vores europæiske nabolande måtte situationen gentænkes. På denne baggrund, og på grund af de mange usikkerheder for både udstillere og gæster, har vi taget beslutningen om at aflyse messen, fortsætter han.

Wire og Tube bliver næste gang afholdt i 2022.

Samtidig har man også valgt at aflyse Valve World Expo, som er en af verdens største messer for industrielle fittings. Den skulle have været afholdt 1.-3. december. Også denne messe vil næste gang blive afholdt i 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094