23948sdkhjf

Det sker: Rockwell Automation fejrer 30 år med Automation Fair

Rockwell Automation har åbnet for tilmeldingen til det 30. Automation Fair event, der afholdes virtuelt den 10. og 11. november 2021.

Automation Fair-arrangementet viser de nyeste produkter, løsninger og tjenester inden for industriel automatisering og digital omstilling.  Virtuelle deltagere kan opleve innovationer på første hånd og tale med specialister fra Rockwell Automation og fra vores PartnerNetwork.

- De mere end 90 produkt- og teknologisessioner vil dække de nyeste produkter, teknologier, løsninger og tjenester med fokus på, hvordan disse kan hjælpe virksomheder med at sikre produktionsmiljøet i dag, i morgen og i fremtiden, siger Jan Van Den Bossche, EMEA senior director of technology & domain expertise hos Rockwell Automation.

- Derudover kan sessionerne, som udbydes af Rockwell Automation, betragtes som faglige udviklingstimer, tilføjer han.

Malte Dieckelmann, EMEA regional vice president for software sales hos Rockwell Automation, tilføjer:

- Ud over produkt- og teknologisessionerne kan deltagerne få praktisk erfaring med den nyeste teknologi og produktudviklinger. De praktiske, interaktive træningsværksteder dækker produktporteføljen fra Allen-Bradley og FactoryTalk.

Perspektives – visioner for fremtiden

Tirsdag den  9. november  lægger Automation Fair ud med ”Perspectives”. Det er foredrag, hvor topledelsen fra Rockwell Automation og meningsdannere fra branchen deler deres visioner for fremtiden.  Perspektives er tilgængelige via livestream og on-demand.

Brugergruppe med fokus på procesløsninger

Automation Fair inkluderer også et foredrag fra Process Solutions User Group (PSUG),  der giver større indsigt i de nyeste procesautomatiseringsteknologier. PSUG er en interaktiv, event, der afholdes i forbindelse med Automation Fair og giver et væld af viden om kontrolstrategier, optimering, processikkerhed og batchautomatisering.

Udstillinger

Dette års showroom leveres virtuelt, live fra Houston, Texas, og giver en ny, interaktiv og kurateret oplevelse, herunder en udstilling der bringer en kundes produktionshistorie til live. Samtidig er der flere end 100 udstillinger fra Rockwell Automation og medlemmer af PartnerNetwork. Udstillingerne bringer teknologierne til live gennem brug af demoer og aktiviteter, og tekniske specialister vil stå til rådighed for dialog med deltagerne om de nyeste løsninger. En online vært vil føre deltagerne gennem de mange udstillinger og give eksklusiv adgang til produkteksperterne.

Industrifora

Eventet vil også omfatte indslag fra industrifora, med paneldiskussioner fra fremtrædende industriledere inden for auto og dæk, kemi, dekarbonisering og nye energiteknologier, fødevarer, life science, metal, minedrift og cement, OEM, olie og gas, strøm og energi samt vandforsyning og spildevand.

Produkt- og teknologisessioner

Rockwell Automation sessions sætter fokus på, hvordan den enkelte bedre og smartere kan leve op til de krav, virksomhederne har.  Disse virtuelle sessioner vil vise, hvordan de nyeste produkter, teknologier, løsninger og tjenester kan løfte  driften for at imødekomme behovene i produktionsmiljøet i dag, i morgen og i fremtiden. Mere end 15 sessioner vil være til rådighed.

- Vi er glade for at byde alle velkommen, når vi fejrer 30 år med Automation Fair med de mennesker, der har gjort det hele muligt – nemlig vores kunder, siger Tina Dear, vice president, global marketing, Rockwell Automation.

- I år vil vi have indslag med alt, hvad branchen elsker, fra spændende foredrag til tekniske sessioner, industriforaer med paneldiskussioner samt vores enestående showroom med spændende fremvisninger af de nyeste innovationer og løsninger fra Rockwell Automation og vores PartnerNetwork, slutter hun.

Tilmelding til Automation Fair, Perspectives og PSUG er nu åben

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114