23948sdkhjf

Alumeco-direktør om salgsproces: Naturligt skridt

Det er et helt naturligt skridt, at ejerfamilien bag metalgrossisten Alumeco har sat en proces i gang omkring salg af virksomheden.

Det siger Alumecos adm. direktør Per Thanning Johansen i kølvandet på nyheden om, at Alumecos ejer og stifter Hans Schweers har indgået aftale med FIH Partners med henblik på et salg af den fynske koncern.

- På et tidspunkt skal en familieejet virksomhed skifte hænder, og det er en undersøgelse af mulighederne, der er sat i gang. Det kan opfattes som et generationsskifte, for det her sker med henblik på en videreførelse af virksomheden, siger Per Thanning Johansen.

Fortsætter som normalt

Den adm. direktør kalder derfor også salgsprocessen for helt udramatisk og helt uden betydning for den aktuelle drift af grossistvirksomheden.

- Det er fuld fart fremad, og vi fortsætter driften helt som normalt med fuldt fokus på at skaffe vores kunder de rigtige råvarer på de bedst mulige betingelser, siger den adm. direktør.

Per Thanning Johansen har svært ved at give et bud på, hvad tidshorisonten er for et salg af Alumeco, og han ønsker heller ikke at give et bud på, hvem en mulig køber kan være.

Alumeco blev grundlagt i 1983 og er i dag en international metalgrossist med hovedsæde i Odense. Alumeco leverer løsninger i aluminium, rustfrit stål, kobber, bronze og messing til den metalforbrugende industri.

Hans Schweers ejer virksomheden sammen med sine døtre Helle og Heidi Schweers.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078