23948sdkhjf

Akos satser på Irak

[i]Det jyske gaffeltruckfirma, Akos, deltog med stor succes på messen Rebuild Iraq 2004, i Kuwait. [/i]
Direktør Henrik Pedersen fra Akos A/S i Thyregod var en tilfreds mand, da han kom hjem fra den store messe i Kuwait, Rebuild Iraq 2004, hvor danske virksomheder på en fællesstand arrangeret af Dansk Industri forsøgte at skaffe kontakter til især Irak, men også til de øvrige Mellemøstlige stater, skriver ErhvervsBladet.

- Vi havde et langt større besøgstal på vores stand, end vi havde regnet med, der var flere hundrede, og allerede på anden dagen måtte jeg ringe hjem for at få sendt flere brochurer ekspres derned, siger Henrik Pedersen.

Akos satser på at sælge store gaffeltrucks til Irak.Han satser hårdt på at få afsat store gaffeltrucks til Irak, der kan håndtere de mange store containere, som både nødhjælp og alle andre forsyninger kommer i både med fly, skibe, og lastbiler. Han kan levere både nye og brugte gaffeltrucks, der kan løfte op til 55 tons, og her kommer en række specialløsninger, som Akos har udviklet til bl.a. den danske vindmølleindustri, Akos til gavn.

- Der var andre gaffeltruck-firmaer til stede i Kuwait, men der er ikke mange, der kan levere de store gaffeltrucks, som vi kan, siger Henrik Pedersen til ErhvervsBladet.

Der var ingen direkte ordrer med hjem til Thyregod, men en masse kontakter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081