23948sdkhjf

Nyt om navne: Wila ansætter sales manager i USA

Felicity Plansky er den 1. januar 2023 blevet ansat af Wila som sales manager i USA i en nyoprettet stilling.

Med Felicity Planskys 28 års erfaring inden for membranteknologi er ambitionerne at fortsætte og styrke samarbejdet med eksisterende kunder og vinde nye markeder i USA.

- Jeg er spændt på at repræsentere Wila i USA.Jeg ser kæmpe muligheder for at vækste den eksisterende forretning, som Wila-teamet allerede har udviklet ved at levere førsteklasses kvalitetsprodukter til membranindustrien.Jeg ser frem til at finde nye branchesegmenter at vækste inden for, samt at udvide distributionen af Wila-produkter, fortæller Felicity Plansky.

- Jeg er meget begejstret for at blive en del af en dansk virksomhed.For mig er danskerne kendetegnet ved en meget høj grad af tillid og integritet med en god arbejdsmoral samt et exceptionelt engagement i produktkvalitet.Da jeg selv er fra England, ser jeg virkelig frem til at arbejde med et europæisk team.

Store ambitioner for det amerikanske marked

Steen Nordmark, CCO i Wila, er begejstret over at få Felicity Plansky ombord og er sikker på, at hun er det helt rette match for Wila.

- Som en del af globaliseringsudvidelsen af Wila, glæder det mig virkeligt, at vi har ansat Felicity Plansky til at være ansvarlig for det amerikanske marked.Hun har mange års erfaring i membranmarkedet i USA og vil være ansvarlig for væksten på det amerikanske marked.Vi har i en del år været til stede på det amerikanske marked og ønsker at vækste denne del af forretningen yderligere, og jeg er overbevist om, at vi har fundet den rette person med det rette markedskendskab og netværk i USA.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095