23948sdkhjf

Q-Interline indgår samarbejde med norsk proces-virksomhed

Q-Interline, der producerer analyseteknologi til fødevareindustrien, har en stærk markedsposition inden for mejerisegmentet i Norge, men ønsker at udbygge positionen til andre segmenter inden for fødevarebranchen og landbrugssegmentet.

Derfor har man indgået et partnerskab med Skala, der er en af Norges største leverandører af procesteknologi og produktionssupport til den norske fødevareindustri, herunder fiske-, mejeri-, foderindustrien og landbrug.

Skalas vision er at gøre norsk produktion mere bæredygtig, effektiv og konkurrencedygtig. Derfor mener man, at Q-Interline er et godt match.

- Med Q-Interlines analyseløsninger kan du spare energi i din produktion, udnytte råvarerne bedre og optimere produktionsprocessen uden at gå på kompromis med kvaliteten på slutproduktet. Vores løsninger understøtter Skalas vision, og vi ser frem til i samarbejde at kunne hjælpe flere norske madproducenter med at få en bæredygtig og konkurrencedygtig produktion, siger administrerende direktør Martin R. Henriksen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094