23948sdkhjf

Sanistål lancerer web-butik

[i]Sanistål springer med på e-handelsbølgen og lancerer nu landets største e-butik.[/i]
Netop i disse dage åbner Danmarks største web-butik til industrien og håndværkssektoren. Bag den nye, store webbutik står grossistvirksomheden Sanistål, der har lagt mere end 100.000 varenumre ind på portalen, og heraf er langt de fleste varer forsynet med foto og tekniske data.

- Med web-butikken har kunderne mulighed for at foretage sine indkøb på alle tider af døgnet. Og derfor har det også været vigtigt for os at opbygge web-portalen på en måde, så den – trods sin størrelse – er nem for kunderne at finde rundt på, forklarer centerchef for e-handel Søren Nedergaard, Sanistål.

Web-butikken findes på Saniståls officielle hjemmeside og man har søgt at gøre varekataloget så brugervenligt som muligt. Blandt andet ved brug af billeder i produktkataloget.

Sanistål lancerer web-butik.For Sanistål har det været vigtigt at give kunden valgfrihed. Det kan være i forhold til måden man vælger at handle på eller tidspunktet, der handles på.

Brugen af Internettet giver i sig selv stor fleksibilitet, som man kan udnytte ikke alene til handel, men også til historik for kundernes indkøb, når det drejer sig om en butik som Saniståls. Internettet er, som brugere af denne service allerede vil vide, også et glimrende sted for vidensdeling, ordre- og tilbudsafgivning samt annoncering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064