23948sdkhjf

Direktør dømt for omfattende momssvindel

Retten i Odense idømte tirsdag 63-årige Jens Ole Isaksen tre års ubetinget fængsel og en bøde på 5,5 mio. kr., for det retten betegner som "omfattende grænseoverskridende momssnyd". Det skriver Fyens.dk.

Den 63-årige har drevet flere forskellige selskaber på Fyn, som hovedsageligt var beskæftiget med udlejning af svejsere.

Svindlen med moms har fundet sted i perioden oktober 2010 til september 2013, hvor statskassen i alt er blevet snydt for 5,9 mio. kr.

Anklager i sagen, Daniel Dokkedahl, nedlagde påstand om, at Jens Ole Isaksen med forsæt åbnede virksomheder, hvor der ikke blev indberettet moms for senere hen at lukke virksomhederne og starte nye op.

Forsvarer Jens Jespen derimod krævede frifindelse af sin klient, blandt andet med henvisning til at han ikke selv havde stået for bogføring i virksomhederne.

Domsmandsretten valgte altså at give anklageren ret og dømte Jens Ole Isaksen skyldig.

Sagen har været ualmindeligt længe undervejs i og med, at det er mere end seks år siden, det første anklageskrift blev fremlagt. Blandt andet er den trukket i langdrag af, at der er skiftet både forsvarer og anklager flere gange undervejs, ligesom den dømte er udeblevet fra retsmøder og har været sygemeldt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094