23948sdkhjf

Stærk brancheprofil vender hjem til Damstahl

Palle Thomassen er blevet ansat som ny purchase manager hos stålgrossisten Damstahl i Skanderborg.

Han medbringer 34 års dybdegående erfaring inden for stålbranchen. Senest har han bestridt stillingen som director of sales & procurement stainless steel & metal hos Lemvigh-Müller.

- Der er ingen tvivl om de kompetencer, som Palle bringer med sig til Damstahl. Hans dybe indsigt i vores branche vil gavne flere områder af vores virksomhed, ikke kun i indkøb, men i synergi med vores samlede forretning, udtaler Henrik Ørskov, supply chain director, Nordic i Damstahl i en pressemeddelelse.

Palle Thomassen får en central rolle i Damstahl, hvor han med sin specialistviden skal være helt tæt på forretningen og det operationelle plan. Derudover kommer han med et solidt fokus på bæredygtighed, som ligger i naturlig forlængelse af Damstahls eksisterende strategi.

- Damstahl har påtaget sig en førende rolle inden for bæredygtighed og CO2-regnskab ved at skabe en let tilgængelig og smidig proces for kunderne. Et digitalt værktøj som Damstahls Klimaberegner er en særlig værdifuld udstrakt hånd ud til kunderne, som effektivt hjælper dem med at indsamle relevante data til egen rapportering. Damstahl er derfor et logisk valg for mig med tanke på de udfordringer, vi står overfor i forhold til den grønne omstilling, udtaler Palle Thomassen.

- Vi kan ikke længere kun tale om stål med vores kunder og leverandører, det er altafgørende, at vi også bringer bæredygtighed ind i samtalen. I Damstahl er der generelt en stor ”investeringslyst” og en tro på fremtiden, hvad enten det gælder Damstahls nye højlagerprojekter eller deres stærke engagement i konstant at forbedre og innovere nye digitale værktøjer. Den rejse glæder jeg mig til at bidrage til, fortsætter han.

I arbejdet med bæredygtighed er samarbejdet med leverandører altafgørende, derfor bliver Palle Thomassen et vigtigt bindeled i relationen til Damstahls leverandører.

- Som grossist er vi ikke bedre end vores leverandører. Palle bliver derfor en naturlig del af vores intensivering i forhold til leverandørsamarbejdet og i arbejdet med at modne vores leverandører yderligere i forhold til bæredygtighed. Lige nu står vi klar til at tage fat på et nyt spændende projekt i samarbejde med vores franske leverandør, Ugitech, og projektet markerer en spændende begyndelse på Palles første opgaver, afslører Henrik Ørskov.

Palle Thomassen havde første arbejdsdag hos Damstahl den 1. maj. Damstahl er dog ikke en helt ny arbejdsplads for ham, da han allerede i sin tidlige karriere i 1996 arbejdede som ekstern sælger hos Damstahl i Skanderborg.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.123