23948sdkhjf

Maskinproducent skifter ud på direktørposten

Efter knap fire års dedikeret lederskab har CEO hos MME Nordic, Mogens Guldberg Røn, besluttet at gå bestyrelses- og konsulentvejen. Det oplyser Thisted-virksomheden på sin Linkedin-profil.

- Det har været en ære og en fornøjelse at lede denne fantastiske virksomhed. I fremtiden vil jeg se med fra bestyrelsen, som jeg fortsat vil være en del af. Jeg er overbevist om, at Jens Erik er den rette person til at overtage, og jeg ser med stor optimisme på virksomhedens fremtid under hans ledelse, siger Mogens Guldberg Røn.

Ny mand i spidsen for virksomheden bliver den nuværende CFO, Jens Erik Majgaard Jensen.

- Jeg er dybt taknemmelig for den tillid, der er blevet vist mig. Jeg ser frem til at tage over efter Mogens og fortsætte arbejdet med at styrke vores position som førende på markedet og skabe værdi, både for vores kunder og medarbejdere, siger han.

MME Nordic producerer maskiner til medicoindustrien, og virksomheden så dagens lys, da Coloplast valgte at lukke sin maskinbygningsafdeling i Thisted. En række lokale investorer besluttede sig imidlertid i 2016 for at drive virksomheden videre.

Mogens Guldberg Røn kom til i 2020, som afløser for Leif Amby, der var en af grundlæggerne.

I 2022 opkøbte Eltronic 70 procent af MME Nordic.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095