23948sdkhjf

Minnesota flirter med Vestas

Står det til politikerne i den amerikanske stat Minnesota, skal de huse Vestas’ kommende forskningsafdeling og tårnfabrik i USA.
Minnesotas guvernør Tim Pawlently ser det som en storartet ide, hvis han kan lokke den danske vindmølleproducent til staten, og han er parat til at strække sig langt for at vinde danskernes gunst. Blandt andet skulle Pawlentley og hans politiske kolleger være parat til at give Vestas skattefritagelser, hvis de vælger Minnesota som hjemsted for en kommende forskningsafdeling og tårnfabrik. Det skriver Ritzau ifølge Berlingske Tidende.

Hos Vestas er man lidt mere fåmælt med hensyn til oplysninger om fremtidsplanerne i USA, og man vil ikke bekræfte, at der har været en henvendelse fra Minnesota.

- Vi taler med mange om det her. Både hvad angår etablering af forskningsafdelingen og en tårnfabrik. Vi sonderer terrænet, udtaler kommunikationschef Peter Wenzel Kruse til Ritzau.

Vestas har i forvejen sit amerikanske hovedkvarter i Portland, Oregon og er samtidig i gang med at opføre en vingefabrik i Colorado.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157