23948sdkhjf

Hansen Door overtager Tyco Fire & Integrated Solutions-afdeling

Randers-virksomheden Hansen Door foretager strategisk opkøb af Tyco Fire Integrated Solutions afdeling for branddøre og porte
- Vi står over for at skulle ruste os til øget konkurrence, forklarer Klavs Bech. Det er en realitet, at der bliver færre spillere på markedet, og Hansen Door vil med dette strategiske opkøb konsolidere sin position - også i fremtiden, siger administrerende direktør hos Hansen Doors.

Tycos afdeling for døre er et forretningsområde, som virksomheden kun har i Danmark. Virksomheden har besluttet at koncentrere indsatsen omkring kerneområderne brand-, tyveri- og varesikring, videoovervågning samt adgangskontrol. Det har bragt de to firmaer sammen. Hansen Door overtager Tycos produktion af branddøre og porte, og Tyco fortsætter uændret deres øvrige aktiviteter.

- Overtagelsen forstærker Hansen Doors samlede program: Der bliver langt flere varianter, en stærkere platform inden for offshore samt inden for produktion af døre i rustfrit stål til fx medicinal- og levnedsmiddelindustrien.

Overtagelsen betyder, ifølge Klavs Bech, forstærkning af en dansk producent, der spiller en væsentlig rolle på markedet. Virksomhedsstørrelsen giver den fornødne tyngde til at være på forkant med stadig flere test, standarder og øgede branchekrav.

Klavs Bech forventer, at overtagelsen giver Hansen Door et løft på et tocifret tal i omsætningen over de næste par år.

Kilde: Hansen Door

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079