23948sdkhjf

Første vingesæt forlader LM Glasfiber i Arkansas

Det første vingesæt fra Little Rock leveres til Acciona Windpower North America.
Siden det første spadestik blev taget i oktober sidste år på LM Glasfibers nye fabriksgrund ved havnen i Little Rock, har virksomheden arbejdet målrettet for at kunne opfylde kundernes globale efterspørgsel efter vinger. Mens den nye fabrik opføres, har LM Glasfiber beskæftiget 190 medarbejdere på Scott Hamilton fabrikken i Little Rock.

Scott Hamilton er et produktionsanlæg, der hurtigt blev etableret for at øge indsatsen og uddanne nye medarbejdere på arbejdsstedet. Her og på LM Glasfibers anden fabrik i Grand Forks, North Dakota, uddannes medarbejdere i at sikre, at nye vinger opfylder LM Glasfibers globale kvalitetsstandarder. Tidligere på året modtog 100 medarbejdere hos LM Glasfiber et bevis på gennemført uddannelse i form af ”Arkansas Career Readiness Certificates” underskrevet af guvernør Beebe.

Medarbejdernes ekspertise og hårde arbejde udmøntede sig for nylig i færdiggørelsen af tre LM 40.3 m vinger – en milepæl for LM Glasfiber i Little Rock. Vingerne er de første, der leveres til Acciona Windpower North America fra LM Glasfiber i Little Rock.

Kilde: LM Glasfiber - http://www.lmglasfiber.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078