23948sdkhjf

Eksportsektion for mølle-leverandører

[i]Dansk Eksportforening stifter ny sektion for underleverandører til vindmølleindustrien.[/i]
Danske virksomheder har et stort knowhow inden for vindmølleindustrien, og det skal udnyttes mere effektivt end hidtil til at øge eksporten. Derfor stifter Dansk Eksportforening en ny sektion for underleverandører til vindmølleindustrien, som skal etablere forskellige eksportinitiativer fra de danske underleverandører til det stigende udenlandske marked, hvor ikke mindst den amerikanske gigant, General Electric er begyndt at blande sig. Det oplyser ErhvervsBladet tirsdag.

Initiativet skal skaffe underleverandørerne et forum til at varetage deres interesser på eksportmarkederne set i forhold til den store producentere egen organisation.

- Det har vi manglet, og oprettelsen af den nye sektion skyldes, at vi har flere virksomheder, bl.a. inden for marine- og fiskerisektionen, som har bedt os etablere en ny sektion for vindmølle-underleverandører, siger Ulrik Dahl, adm. direktør i Dansk Eksportforening til ErhvervsBladet. - Ikke mindst den stigende udvikling af havvindmølleparker gør markedet interessant for vores marinevirksonmheder.

Foreningen har udsendt 400 invitationer til det stiftende møde den 11. marts i Herning, og Ulrik Dahl forventer, at den nye sektion vil have 50 medlemsvirksomheder fra starten. Initiativet er taget i fuld forståelse med Vindmølleindustrien, der ogsåselv oplyser deres medlemmer om den nye organisation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078